Sæt kryds den 21. eller 22. September

Kære alle.
Som skrevet tidligere på vores Facebook side, så har vi flyttet vores forestillinger - på grund af coronavirussen - til september. De nye datoer er 21. og 22. September. Hvis man har købt billet via ticketmaster så modtager man en mail om information.
Vi håber i har lyst til at komme og se vores forestillinger selv om vi nu må vente et halvt års tid.

Vi lover jer stadigvæk en fantastisk fest.

Med venlige hilsner
 - Teater- og Dansetroldene

Informationer

Vi spiller fire forestillinger – kl. 12 og kl. 19 begge dage.
Billetterne koster 135 kr. for voksne og 85 kr. for børn under 15 år.

Læs venligst Viftens informationer omkring Covid19

Bemærkning ang. billetter: Hvis du i forvejen har bestilt billetter til forestillingen, vil disse blive flyttet til de nye tider. Hvis de nye tider ikke passer, skal du INDEN 1. Maj kontakte ticketmaster for at få refunderet pengene.
Vi håber naturligvis, at du prioriterer at komme ind og se denne fantastiske forestilling.


Sommernætter – en musical for alle aldre

Modsætninger mødes, og sød musik opstår ... eller hvad? Sidste år på skolen er fuld af venskaber, følelser og fede biler. Men der er også problemer, opbrud og misforståelser. For hvor meget skal man ændre sig for at passe ind i gruppen? Og kan man elske lige præcis hvem, man vil?
Er du vild med god musik, masser af attitude og fedtet hår, så skynd dig at købe billet til årets fedeste musical ’Sommernætter’ i Viften i Rødovre. Og invitér endelig børn, forældre, venner og bedsteforældre – alle kan synge med!

For institutioner

Institutionsbilletter kan købes til forestillingerne kl. 12 og koster kun 35 kr. stykket (også for lærerne).
Musicalen passer perfekt til elever fra 4.-7. klasse. Forestillingerne slutter ca. kl. 14:15, der kører busser lige til døren, og det er muligt at spise medbragt frokost ved Viften.

Køb din billet her